Dondurucu soğuklara dikkat!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA (İGFA) – Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Türkiye’nin doğusu ile zamanla güney kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Anadolu’nun güneydoğusunun aralıklı kar yağışlı, gece saatlerinde Hatay, Antalya’nın doğu çevreleri ile Aydın ve Muğla’nın kıyı ilçelerinin yer yer yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların Şırnak’ın doğusu ve Hakkari çevrelerinde yer yer yoğun kar şeklinde olması beklenirken, Marmara ile iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sis hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor.

Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunuyor.

Hava sıcaklığının kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin edilirken, rüzgarın ise genellikle güney ve güneybatı, güneydoğu kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ VE YOĞUN KAR YAĞIŞ UYARISI

Öte yandan günlk raporda yağışların; Şırnak’ın doğusu ve Hakkari çevrelerinde yer yer yoğun kar şeklinde olması beklendiğinden, ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Habere Poche ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Google ADS Danışmanlığı - Antalya Son Dakika - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haberleri - Ekonomi - Citizen Erkek Saat - Kastamonu Haberleri - SMM Panel - SMS Onay - Chat - Takipçi satın al - E-Pin Satış -